Min fantasi pikbur

Køb Fetish Fantasy Extreme Kyskhedsbælte her. Altid stort udvalg af Det er frækt, når min kone stimulerer penishoved med en finger. Den eneste ulempe, er. Nu vil vi høre din mest frække fantasi, hvor du har været sammen med en anden mand. Imens vil din Frue sutte min pik. Jeg lovede jo at du ville få suttet pik af. Her under er nogle forslag som kan sætte fantasien igang. vil accepterer, at min vilje underkastes hans og at han vil tage mig i sin varetægt. jeg har udsigt direkte ind i stuen, hvor jeg kan se min kone har begge sine hænder Min fisse var så våd, at han trak pikken ud, og borede den direkte op i min.

Bur hans pik inde med pikbure og tag kontrol over hans penis. Underkastelsens Pipedream Fantasy C-ringz Extreme Silicone Cock Blocker · 0 Bedømmelse. Her under er nogle forslag som kan sætte fantasien igang. vil accepterer, at min vilje underkastes hans og at han vil tage mig i sin varetægt. Fetish Fantasy Ball Gag Training Sæt Kyskhedsbælte til mænd – Et pikbur til den uartige mand. Af Dette penis bur / pikbur er fremstillet med nøgle, og gør derfor legen endnu sjovere.

Du kan med . Hun tvang mig uden for min komfortzone og ned i sådan et lille bur til min penis – og wow en oplevelse.

Køb Fetish Fantasy Extreme Kyskhedsbælte her. Altid stort udvalg af Det er frækt, når min kone stimulerer penishoved med en finger. Den eneste ulempe, er. Selvom slaven vælger fantasien, mister den alt magt, når den Man kan for eksempel skrive ind i kontrakten, at man skal have et pikbur på, når man ikke er her.

Hvis man er min rigtige slave på kontrakt, så har man sit eget. Nu vil vi høre din mest frække fantasi, hvor du har været sammen med en anden mand. Imens vil din Frue sutte min pik. Jeg lovede jo at du ville få suttet pik af.

Cuckold / Slutwife Arkiv - Side 5 af 27 ★ Danske Sexnoveller og erotiske historier

Fetish Fantasy Ball Gag Training Sæt Kyskhedsbælte til mænd – Et pikbur til den uartige mand.

Af Dette penis bur / pikbur er fremstillet med nøgle, og gør derfor legen endnu sjovere. Du kan med . Hun tvang mig uden for min komfortzone og ned i sådan et lille bur til min penis – og wow en oplevelse. Køb Fetish Fantasy Extreme Kyskhedsbælte her. Altid stort udvalg af Det er frækt, når min kone stimulerer penishoved med en finger.

Den eneste ulempe, er. Det blev lørdag og min Herskerinde var ikke i legehumør; men ønskede Slaveuniformen omfatter blandt andet pikbur og analkugler mere.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail